Prof. Dr. Emin Gürses şok iddialar! “Cumhurbaşkanı Erdoğan güvende değil”

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses, Ulusal Kanal ekranlarında çok çarpıcı açıklamalara imza attı. Prof. Dr. Gürses, “Cumhurbaşkanı Erdoğan güvende değil.” dedi. Çok ciddi iddialar ortaya atan Prof. Dr. Gürses, “Tayyip Erdoğan’ da ilettik buradan da söyleyelim; Çevresindeki ( 2 Bakan 1 Başkan) birkaç kişi Tayyip Erdoğan rahatsız ülke yönetimini biz ele aldık deyip bu milleti hapse atarlar. ( 3 kişi 3 Kahraman gözüken…) Böyle bir şey olursa hemen ayaklanın!” ifadelerini kullandı.

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gürses, Ulusal Kanal ekranlarında yayınlanan İşin Aslı programında çok çarpıcı açıklamalara imza attı. “Cumhurbaşkanı Erdoğan güvende değil.” İfadeleriyle sözlerine başlayan Gürses, Devamında ise gündemi değiştirecek açıklamalar yaptı.

Bu iddiaları Cumhurbaşkanına da ilettiğini söyleyen Prof. Dr. Gürses, “Buradan da söyleyelim; Çevresindeki ( 2 Bakan 1 Başkan)  birkaç kişi Tayyip Erdoğan rahatsız ülke yönetimini biz ele aldık deyip bu milleti hapse atarlar. ( 3 kişi 3 Kahraman gözüken…) Böyle bir şey olursa hemen ayaklanın!” dedi.

Bir Cevap Yazın

HABER BİZDEN sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et