Perinçek’ten AKP ve MHP’ye tepki adayım.. – HABER BİZDEN

Perinçek’ten AKP ve MHP’ye tepki adayım..

perinçek

HÜDA PAR‘ın, Cumhurbaşkanı seçimlerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklamasının ardından önceki seçimlerde Cumhur İttifakı ile hareket eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten tepki geldi. Perinçek, TV100’de Oğuz Haksever’in sunduğu ‘Günün Gündemi’ programında açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı’nın HÜDA PAR ile temas kurmasını değerlendiren Perinçek, durumu “gaflet” olarak nitelendirdi. “HÜDA-PAR’la seçim ittifakı gaflettir” diyen Perinçek, “Umarım AKP ve MHP bu gafletten geri döner. MHP’nin ne yaptığı çok şaşırtıcı. Burada akıl nerede, fikir nerede? Oy nerede? Böyle bir şeye nasıl evet diyorlar? PKK’ya evet demekle HÜDA-PAR’a evet demek arasında hiçbir fark yok” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Perinçek, “PKK’nın partisine 540 milyon lira ödeyen Türk devletini bu zaaftan kurtarmak için Cumhurbaşkanı adayıyım” dedi

%d blogcu bunu beğendi: