Özışık: Abdullah Öcalan, Erdoğan’ın emriyle Oslo’ya götürüldü!

erdoğan

Sedat Peker’in yayımladığı videolarla gündeme gelen Süleyman Özışık’ın geçmişte yaptığı paylaşımlar tekrar gündeme geldi. Özışık’ın, 2014 yılında Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadeler yer alıyor; “Abdullah Öcalan Erdoğan’ın emri üzerine gizlice Oslo’ya götürülüyor. PKK ile pazarlık masasında o da yer alıyor.”

Özışık’ın bir diğer paylaşımı ise çözüm süreciyle birlikte gündeme gelen özerklik pazarlığı ile ilgili. Özışık paylaşımında; “İlk bilgiler geldi. Bilgi kesin ve net. Oslo görüşmeleri ile ilgili kaset yayına hazırlanıyor. Kasetteki ayrıntılar şöyle. Oslo kasetinde Öcalan’a af ve Güneydoğu’nun özerkliğine dair konuşmalar var. Ama muhbir o bölümün montaj olduğu konusunda kesin konuşuyor” ifadelerini kullanmış

SOYLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU Sedat Peker’in Özışık kardeşlerin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında iletişimi sağladığını iddia etmesinin ardından Soylu, suç duyurusunda bulunmuştu.

Soylu’nun suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşlerin İstanbul’daki ofislerinde geçtiğimiz günlerde bir arama yapılmıştı.

Bir Cevap Yazın

HABER BİZDEN sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et