Eski AKP’li vekilin oğlundan yardım çağrısı: ‘Başıma bir şey gelirse sorumlusu Babam…

akp

Eski AKP’li vekil İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu, sosyal medyada, Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi babam İrfan Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır. Aralarında kara ve kirli para trafiğini ve yargıda çevirdikleri işleri bildiğim içindir” paylaşımı yaparak yardım istedi.

22. Dönem AKP Diyarbakır Milletvekili İrfan Rıza Yazıcıoğlu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Daha önce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanlığı yapan, Türk Eczacılar Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak kendisi, kardeşleri ve annesinin başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun babası olduğunu öne sürerek yardım istedi.

Muhammed Berat Yazıcıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi AKP Milletvekili öz babam İrfan Rıza Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır. Aralarındaki kara ve kirli para trafiğini ve yargıda çevirdikleri işleri bildiğim içindir. Yardım edin!”

ESKİ EŞİN ‘CİNSEL ŞİDDET’ İDDİASI

İrfan Rıza Yazıcıoğlu daha önce gündeme, eşi Seza Yazıcıoğlu’nun açtığı boşanma davasıyla gündeme gelmişti. Ankara 17. Aile Mahkemesi’nde görülen dava dilekçesinde eski vekilin eşini 500 bin lira borçlandırdığı, cinsel ve psikolojik şiddet uyguladığı anlatılmıştı.

SİPARİŞ HATTINI KAPATTIRDI

Yazıcıoğlu’nun, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sadece paket servis veren restoran işletmecisi olan oğlunun sipariş hattını kapattırdığı, tıp fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan en küçük oğluna destek vermediği belirtilmişti. Dava dilekçesinde ayrıca İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun, aile konutunu ipotek gösterebilmek için eşinin imzasını taklit ederek kredi çektiğine de yer verilmişti.

10 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT

İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun, Seza Yazıcıoğlu’na 10 milyon lira maddi 10 milyon lira manevi tazminat ile dava sonuçlanıncaya kadar aylık 15 bin lira tedbir nafakası ödemesi, Sena Yazıcıoğlu ve çocuklarına yaklaşmaması için 6 ay boyunca uzaklaştırma ve kısıtlama şeklinde tedbir kararı verilmesi talep edilmişti. Ayrıca Seza Yazıcıoğlu’nun, İrfan Rıza Yazıcıoğlu’nun, üç çocuğu hakkında kendisini tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi olduğu ileri sürülmüştü.

Bir Cevap Yazın

HABER BİZDEN sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et