Ahmet Çakmak bulundu

Hudut Namustu’ yazılı pankart astıktan sonra gözaltına alınan gençlerden biri olan Ahmet Çakmak dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak söz konusu pankartı kendilerine İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun astırdığını söylemişti.

Çakmak’ın videoyu paylaşmasının ardından ailesi ve yakınları kendisinden haber alamadıklarını belirtti. Çakmak için sosyal medyada #AhmetNerede etiketi ile paylaşımlarda bulunuldu.

‘Alıkonuldu’ iddiası

Ahmet Çakmak dahil pankart nedeniyle gözaltına alınan gençlerin avukatlığını yapan Ali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ahmet’e ulaşamıyoruz. Tehdit altında olduğu videodan anlaşılabiliyor, alıkonulduğunu düşünüyoruz. Biz polise başvuruyoruz, kendisiyle bugün iletişim kuran varsa dmden ulaşsın lütfen” ifadesini kullanmıştı.

Ahmet Çakmak bulundu 

İYİ Parti İstanbul 1.Bölge Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Avukat olan Emir Gürbüz “Ahmet kurtarıldı, Ankara asayişte” ifadesi ile Çakmak’ın bulunduğunu duyurdu.

Avukat Ali Gül’de “Ahmet kurtarıldı, avukat arkadaşlar Ankara emniyete gittiler. Detaylar belli oldukça açıklayacağız” açıklamasında bulundu.

Bir Cevap Yazın

HABER BİZDEN sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et